Select Page

Website

Amma-dakcoatings.nl

Dé dakcoating webshop van Nederland. Met behulp van een coating geeft u uw daken een nieuwe frisse uitstraling en bescherm je ze tegen vocht en mosgroei.

Website

Safetynet Nederland

Al bijna 15 jaar is SafetyNet Nederland B.V. de onderneming op het gebied van gevaarlijke stoffen, PGS15, interne- en externe veiligheid, WABO omgevingsvergunning en ADR veiligheidsadvies.

Website

Chemische-logistiek.nl

Een onmisbaar blad voor professionals die werkzaam zijn in de chemische logistiek in zowel Nederland als België.

Website

Gevaarlijkestoffen.eu

Dé gevaarlijke stoffen en veiligheidsmaterialen winkel voor de Benelux. Met producten zoals ADR, RID en IMDG boeken, Labels, ADR Emergency Kit, E-learningcursussen.

Website

Chemiebeurs

De Chemiebeurs is een evenement waar alle producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden samen komen en een leerzame dag beleven.

Website

Dal Installatietechniek

Om zorgeloos te genieten van de zon, is Dal Installatietechniek de beste partner als het aankomt op het plaatsen van zonnepanelen.

Website

MyManager

Online communicatie adviesbureau welke samen met de klant kijkt hoe je huidige bedrijfsactiviteiten omzet in een sterk marketingplan. Met ons advies gaan we gezamenlijk aan de slag om uw online activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

Website

E-learning interne auditor

In deze cursus interne auditor aandacht voor de techniek van het houden van gesprekken, de opzet en structuur van het houden van interne auditor maar ook uitgebreid aandacht voor gesprekstechnieken.

Website

VNCW Consultants

De VNCW Consultants zijn uw adviseur op het gebied van BRZO 2015, PGS15:2016 en WABO omgevingsvergunning milieu en bouw.

Website

Amma Dakdekkers BV

Zoals u kunt zien is het bedrijf gespecialiseerd in aardig wat werkzaamheden. zoals:

-Dakwerzaamheden
-Lood en zinkwerk
-Schilderwerk
-Metselwerk
-Timmerwerk